Οι Δικηγόροι μας

stratis-karvellis-new

Στρατής Καρβέλλης

Ο ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου, Στρατής Καρβέλλης, διατηρεί ευδόκιμη υπηρεσία 40 ετών στην μάχιμη Δικηγορία, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Έχει διατελέσει επικεφαλής Νομικών Υπηρεσιών Τραπεζών και Νομικός Σύμβουλος μεγάλων Εμπορικών εταιρειών.

Από το έτος 1983-1985 διετέλεσε Δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Τράπεζας Μακεδονίας – Θράκης και προϊστάμενος του Νομικού Τμήματος της Τράπεζας στην Αθήνα.

Από το έτος 1985 έως το έτος 1999, διετέλεσε Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος με πάγια αντιμισθία της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος (συγχωνευθείσα το έτος 1999 με την Εγνατία Τράπεζα Α.Ε.), υποδιευθυντής των Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας και αργότερα Αναπληρωτής Διευθυντής των Νομικών Υπηρεσιών της.

Διετέλεσε επί έτη Νομικός Σύμβουλος του ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ και υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της τριμελούς επιτροπής διοίκησης της εταιρείας «ΝΕΑ ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» ως εκπρόσωπος του Δημοσίου (μετοχική σύνθεση της διώρυγας Δημόσιο και Εθνική Τράπεζα).

Έχει διατελέσει και διατελεί νομικός σύμβουλος πολλών σημαντικών επιχειρήσεων δραστηριοποιούμενων στον ιατρικό και άλλους τομείς, με πλούσια εμπειρία στους δημόσιους διαγωνισμούς και στο Δίκαιο συμβάσεων.

Έχει διατελέσει Νομικός Σύμβουλος Συνδικαλιστικών Οργανώσεων μεγάλων Τραπεζών (EUROBANK ERGASIAS, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) και Επικουρικών Ταμείων (ΤΑΠΙΛΤ.ΑΤ κλπ.).

Εμπορικό Δίκαιο

«Η στρατηγική χωρίς τακτική
είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη.
Η τακτική χωρίς στρατηγική
είναι ο θόρυβος πριν την ήττα»

Σουν Τσου, «Η τέχνη του πολέμου», 470 π.Χ.

Scroll to Top