Οι Δικηγόροι μας

Στρατής Καρβέλλης

Ο ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου, Στρατής Καρβέλλης, διατηρεί ευδόκιμη υπηρεσία 40 ετών στην μάχιμη Δικηγορία, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

stratis-karvellis-new
rania-politi
lawyer1

Ράνια Πολίτη

Η Ράνια Πολίτη γεννήθηκε το έτος 1967, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Παναγιώτης Καρβέλλης

Ο Παναγιώτης Ε. Καρβέλλης γεννήθηκε στις 7.10.1977. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (LL.M) στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου University of Bristol της Αγγλίας και είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

panagiotis-karvellis
lawyer4
mixalhs-karvelhs
mixalhs-karvelhs

Μιχάλης Καρβέλλης

Ο Μιχάλης Ε. Καρβέλλης γεννήθηκε στις 29.4.1980. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (LLM) στο Εμπορικό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του BRISTOL της Αγγλίας και είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Άρτεμις Καψωμένου

Η Άρτεμις Ερ. Καψωμένου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (LL.M) στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Bristol της Αγγλίας και είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

artemis-kapsomenou
sofia-tomprou
lawyer6

Σοφία - Ειρήνη Τόμπρου

Η Σοφία- Ειρήνη Τόμπρου γεννήθηκε στο Μόντρεαλ Καναδά το έτος 1989. Σπούδασε στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο «Δίκαιο και Οικονομία» (Master in Law and Economics) στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι Δικηγόρος στο Εφετείο Αθηνών.

Κωνσταντίνα Πετρή

Η Κωνσταντίνα Πετρή γεννήθηκε το έτος 1986 στην Αθήνα, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι Δικηγόρος παρ’ Εφέταις. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

konstantina-petri

«Η στρατηγική χωρίς τακτική
είναι η πιο αργή διαδρομή προς τη νίκη.
Η τακτική χωρίς στρατηγική
είναι ο θόρυβος πριν την ήττα»

Σουν Τσου, «Η τέχνη του πολέμου», 470 π.Χ.

Scroll to Top